benshen.nl

Op deze pagina vindt u verwijzingen naar nieuwe pagina's op www.benshen.nl en op verwante websites.

  • 11 mei 2015: 'responsive' webdesign. Dat wil zeggen: ook op een tablet of een mobiele telefoon goed te lezen, doordat de vormgeving verandert als het scherm kleiner wordt. In elk geval op de gehele afdeling met Columns uit de Huang Ti, de pagina's over Yin / Yang en op deze nieuwspagina. Nog lang niet op alle pagina's, maar dat komt zeer binnenkort.
  • 12 september 2014: na drie jaar weer een nieuw artikel!.In de nieuwe categorie "Hulpverlening" het eerste artikel met de titel: "Aandacht - het ongrijpbare ingrediënt" Het is de tekstversie van een lezing die ik vandaag geef op het jubileumcongres van de VBAG, de Vereniging ter bevordering van alternatieve geneeswijze. Met onder meer: het placebo-effect, betekenisgeving en het belang van verbinding.
  • 5 oktober 2011: pagina's over krachtbronnen. Enkele van deze pagina's zijn 'oud' en nu wat bijgewerkt, maar waren slecht te vinden op www.de-kraanvogel.nl. Het artikel over de kracht van de begeerte lag weliswaar al een tijd op de plank, maar moest daar nog even rijpen. Er zijn er drie:
  • 3 oktober 2011: verhuizing van achtergrondartikelen, columns en boekbesprekingen naar www.benshen.nl. Zie het menu om de pagina's te bereiken.

begin van de pagina

copyright © : Koos van Kooten, Utrecht, 2011
overname alleen na toestemming,
ongewijzigd en met bronvermelding, inclusief "link"!
over deze website

Praktijkadres: De Kraanvogel - Samuel van Houtenstraat 6, 3515 EA Utrecht
www.de-kraanvogel.nl/acupunctuur/

benshen.nl-logo copyright benshen.nl benshen.nl